Onze missie: 100% ROI op uw mobile advertising budget!

Inspelen op gebruik van mobiele apparaten.

Mobiel internet blijft sterk groeien. Een recent Amerikaans onderzoek toont dit aan. 60% mobiele internetters klikken minimaal 1 keer per week op een banner. 51% van de mensen die een mobiele advertentie zien bezoeken ook daadwerkelijk de website van het desbetreffende bedrijf. Wanneer begint u met mobiel adverteren?

Waarom mobiel adverteren?

Mensen maken steeds meer gebruik van mobiele apparaten. Met mobiel adverteren bereikt u deze mensen snel en gemakkelijk. Zijn er mensen in de buurt van jouw bedrijf, dan wordt jouw advertentie zichtbaar. Mobiel internet is geen trend op de korte termijn, het zal veel veranderen in de communicatie naar uw klanten toe. Ten opzichte van andere marketing strategieën heeft Mobiel adverteren een hoge conversieratio. Er is een hoge relatie tussen bezoekers van een website en daadwerkelijke acties, zoals een verkoop of een aanmeldingsformulier et cetera.

Voor iedereen geschikt

Mobiel adverteren is voor vele bedrijven geschikt. Met mobiel adverteren is er veel mogelijk. U kunt bijvoorbeeld uw potentiële klanten op locatie benaderen of een goede banner ontwikkelen met een hoge conversieratio. Met mobiel adverteren kunt u ervoor zorgen  dat uw bedrijf nog zichtbaarder wordt voor gebruikers. U bereikt uw doelgroep op een efficiënte manier. U zorgt gemakkelijk en snel voor een stroom nieuwe potentiële klanten.

Waarom Mobleap?

Mobleap biedt u het grootste mobiele advertentienetwerk van Nederland. Wij zijn toonaangevend binnen mobile advertising. Met het deskundige team bestaande uit mobiele banner ontwerpers, campagnemanagers en accountmanagers staan wij altijd voor u klaar. Wilt u gaan voor conversie en naamsbekendheid? Dan helpen wij u graag verder.

Contact: +31(0)20 20 44 504 of mail naar: sales@mobleap.com/ support@mobleap.com

Mobleap voordelen

 • Uitgebreide Targeting
 • 230+ Landen
 • Rich Media Ads
 • Toonaangevende
  Technologie
 • Persoonlijke
  accountmanager
 • Makkelijke installatie kits
  voor developers

Copyright Mobleap Mobile Advertising 2023