Onze missie: 100% ROI op uw mobile advertising budget!

Mobiel Adverteren

Mobleap is hét performance mobile advertising network van Nederland. Ons ambitieuze doel vertaald zich in transparante mobile advertising campagnes met een 100% return on investment! 

Waarom mobiel adverteren?

Gebruikers zijn laaiend enthousiast over mobiel internet en kunnen niet meer zonder. Ze gebruiken sociale media, shoppen online, bekijken het nieuws en spelen uitdagende spelletjes. De focus op het apparaat is daarbij een van de belangrijkste elementen. Gebruikers houden zich alleen met het mobiele apparaat bezig, waardoor de conversieratio veel hoger ligt dan bij andere online advertentievormen. Bovendien profiteert u met mobiel adverteren van een nieuwe bron van inkomsten en creëert u eenvoudig brand awareness.

Voordelen van mobiel adverteren

Met mobiel adverteren kiest u voor een duidelijk hogere conversieratio, aangezien meer gebruikers op uw advertentie gefocust zijn en in actie zullen komen. Bovendien liggen de kosten per klik (eCPC) een stuk lager en ligt de doorklikratio (CTR) juist hoger. Dit alles komt voort uit de volledige aandacht voor het mobiele scherm, waarop uw advertenties getoond zullen worden. Bovendien kan de gebruiker direct tot actie overgaan en een aankoop doen, download starten of telefoongesprek met u of een van uw medewerkers beginnen. Mobiel adverteren biedt uitgebreide mogelijkheden en vindt het online adverteren daarmee volledig opnieuw uit, iets waar u optimaal van kunt profiteren!

Wilt u ook 100% return on investment?

Neem contact op voor een vrijblijvend ROI voorstel!

 

Mobleap voordelen

 • Uitgebreide Targeting
 • 230+ Landen
 • Rich Media Ads
 • Toonaangevende
  Technologie
 • Persoonlijke
  accountmanager
 • Makkelijke installatie kits
  voor developers

Copyright Mobleap Mobile Advertising 2023