Onze missie: 100% ROI op uw mobile advertising budget!

Analyse en rapportage van mobiele advertenties

Mobiele advertenties dragen bij aan uw omzet, brand awareness en de loyaliteit van uw klanten. Maar, hoe sterk dragen de mobiele ads daar aan bij? Waar u voorheen afhankelijk was van gegevens die u achteraf zou ontvangen kunt u uw mobiele advertenties realtime in de gaten houden.

Live uw resultaten analyseren

Het professionele statistiekensysteem van Mobleap Mobile Advertising biedt u de mogelijkheid om de resultaten van uw mobiele advertentiecampagne live bij te houden. Zowel tijdens als na uw campagne kunt u zien hoe de advertenties het doen en wat ze u daadwerkelijk opleveren. Zo kunt u bijvoorbeeld zien hoe de gebruikers van de verschillende providers op uw advertenties reageren, op welk moment van de dag deze het best scoren en welke apparaten gebruikers gebruiken die het meest overgaan tot de gewenste actie. Zo weet u precies wie er op uw advertenties reageert en wanneer ze dat doen, om uw campagne verder te optimaliseren.

Uitgebreide rapportage

Mobiele advertenties via Mobleap bieden u een antwoord op een aantal zeer belangrijke vragen. Zo krijgt u antwoord op de vraag in welk geografisch gebied men het best reageert op uw advertenties en welke momenten op de dag, providers en mobiele platforms het goed doen. Verder ontvangt u uiteraard informatie over de publishers die u de beste resultaten opleveren, zodat u deze informatie kunt integreren en kunt gebruiken om uw campagne verder te verbeteren. Zo stuurt u uw mobiele advertentiecampagnes tijdig bij en profiteert u bij Mobleap optimaal van de mobiele online mogelijkheden.

Direct starten met een mobile advertising campagne?

Vraag nu een klant login aan of laat Mobleap Mobile Advertising uw advertentiecampagne verzorgen.

Mobleap voordelen

 • Uitgebreide Targeting
 • 230+ Landen
 • Rich Media Ads
 • Toonaangevende
  Technologie
 • Persoonlijke
  accountmanager
 • Makkelijke installatie kits
  voor developers

Copyright Mobleap Mobile Advertising 2024