Onze missie: 100% ROI op uw mobile advertising budget!

Mobiel adverteren binnen uw marketing mix

Steeds meer mensen maken gebruik van smartphones en tablets, met name om op het internet te surfen, een app te gebruiken of een spelletje te spelen. Dat biedt u enorme mogelijkheden om attentie richting uw product of merk te richten, of op een directe wijze te adverteren.

Eenvoudig mobiel adverteren

Mobiel adverteren klinkt fantastisch, maar hoe doet u dat eigenlijk? Hoe spreekt u uw doelgroep op een effectieve manier aan en nog belangrijker, hoe vindt u die doelgroep? Dat is waar een mobiel advertentienetwerk als dat van Mobleap in beeld komt. Met behulp van ons netwerk zorgt u ervoor dat u uw doelgroep effectief kunt bereiken, aan de hand van een netwerk van meer dan 50.000 mobiele webpagina’s en apps. U kunt uw advertenties targetten met behulp van demografische en geografische gegevens, of op basis van het merk telefoon en de provider die men gebruikt.

Kostenefficiënt mobiel adverteren

Mobiel adverteren biedt u niet alleen de mogelijkheid uw doelgroep heel specifiek aan te spreken. Het is bovendien een kostenefficiënt onderdeel binnen uw totale en online marketing mix. Zo betaalt u per klik (CPC) of per duizend impressies (CPM) en betaalt u dus alleen voor daadwerkelijke acties of zichtbaarheid. Het is bekend dat mobiele advertenties een hogere conversieratio kennen dan reguliere online advertentievormen, waardoor u de kosten bovendien uitstekend in de hand kunt houden en er relatief veel voor terugkrijgt. Mobiel adverteren is sterk in opkomst, dit is het moment om zelf in te stappen en het een belangrijk onderdeel van uw marketing mix te maken!

Direct starten met een mobile advertising campagne?

Vraag nu een klant login aan of laat Mobleap Mobile Advertising uw advertentiecampagne verzorgen.

Mobleap voordelen

 • Uitgebreide Targeting
 • 230+ Landen
 • Rich Media Ads
 • Toonaangevende
  Technologie
 • Persoonlijke
  accountmanager
 • Makkelijke installatie kits
  voor developers

Copyright Mobleap Mobile Advertising 2023