Onze missie: 100% ROI op uw mobile advertising budget!

Opzetten van een mobiele advertentiecampagne

Het opzetten van een mobiele advertentiecampagne is een fluitje van een cent. Zodra u zich bij Mobleap heeft aangemeld zal u merken dat veel van de verwarring rondom dit onderwerp en de mogelijkheden als sneeuw voor de zon zal verdwijnen.

Aanmelden en opstellen

U kunt inloggen of u eenvoudig aanmelden door hier te klikken. Vervolgens klikt u op ‘advertenties’ en selecteert u de optie ‘maak advertentie’. U kunt vervolgens het type advertentie selecteren dat u wilt maken, zoals een textlink of een banner. Daarna kunt u uw advertentie een naam geven, uw ontwerp uploaden en de landingspage specificeren die u wilt gebruiken. Zo kunt u op een heel eenvoudige manier komen tot een advertentie. Uiteraard kunt u ervoor kiezen uw eigen banner ontwerp te gebruiken, of een conversie verhogende banner te laten ontwikkelen door een van de professionele ontwerpers van Mobleap.

Targetten en plannen

Zodra uw mobiele advertentie gereed is kunt u de categorie selecteren waarbinnen deze valt, uw lijst met keywords uploaden en de voor uw doelgroep meest relevante kanalen selecteren. Vervolgens kunt u uw budget instellen en eventuele aanvullende wensen met betrekking tot de targetting kenbaar maken. Door uw mobiele advertentie in te plannen kunt u uw campagne van start laten gaan, die u zojuist binnen een mum van tijd op heeft kunnen zetten. Wij zullen uw campagne analyseren en bevestigen om ervoor te zorgen dat u de analytische gegevens op uw dashboard bij kunt houden.

Direct starten met een mobile advertising campagne?

Vraag nu een klant login aan of laat Mobleap Mobile Advertising uw advertentiecampagne verzorgen.

Mobleap voordelen

 • Uitgebreide Targeting
 • 230+ Landen
 • Rich Media Ads
 • Toonaangevende
  Technologie
 • Persoonlijke
  accountmanager
 • Makkelijke installatie kits
  voor developers

Copyright Mobleap Mobile Advertising 2023