Onze missie: 100% ROI op uw mobile advertising budget!

Werkwijze

We bieden onze klanten maandelijks meer dan 1.000.000.000 views, waardoor u kiest voor een zeer uitgebreid netwerk. Wij sturen binnen ons advertentienetwerk op conversie en naamsbekendheid. Zo zetten wij uw doelgroep aan tot actie en profiteert u van een verhoogde brand awareness. U heeft te maken met maar één contactpersoon, om u een heldere communicatie te garanderen.

Mobiele doelgroep bepalen

Om uw mobiele doelgroep te bepalen combineren we uw ideeën en unieke profiel graag met onze uitgebreide expertise en ervaring. We houden rekening met de maximale kosten per conversie, bezoeker of download en zorgen zo samen met u voor uw specifieke doelstellingen.

Mobiele banners ontwikkelen

U kunt reeds bestaande banners gebruiken binnen het mobiel adverteren bij Mobleap, maar u kunt ook kiezen voor de kwaliteiten van onze professionele banner ontwerpers. Zij ontwerpen conversie verhogende banners voor u, waarmee u optimaal gebruik maakt van ons mobiele netwerk.

Mobiele websites & apps selecteren

U heeft bij Mobleap de keuze uit meer dan 50.000 mobiele websites en apps. We kijken graag samen met u naar uw doelgroep en de websites en apps uit ons mobiele netwerk die daar het best op aansluiten, om een optimale conversie mogelijk te maken.

Conversie monitoren

Onze conversie trackers zorgen ervoor dat u doorlopend op de hoogte bent van de resultaten van uw mobiele advertenties. Zo houden we het aantal downloads, uw CPC, CPA en CPD voor u bij. Onze software maakt uw aantoonbare resultaten op een heldere manier inzichtelijk, zodat we ons net als u kunnen baseren op feiten.

Rapportage

Afhankelijk van de grootte van uw campagne zullen we het succes hiervan dagelijks, wekelijks of maandelijks met u doornemen. Op basis van de resultaten zullen we de campagne in samenspraak met u desgewenst bijsturen of eventueel afstoten wanneer deze onvoldoende succesvol blijken.

Wilt u ook 100% return on investment?

Neem contact op voor een vrijblijvend ROI voorstel!

Mobleap voordelen

 • Uitgebreide Targeting
 • 230+ Landen
 • Rich Media Ads
 • Toonaangevende
  Technologie
 • Persoonlijke
  accountmanager
 • Makkelijke installatie kits
  voor developers

Copyright Mobleap Mobile Advertising 2023