Onze missie: 100% ROI op uw mobile advertising budget!

De kansen van Mobiel Adverteren

Kansen Mobiel AdverterenMobiel adverteren biedt enorme kansen, we staan aan het begin van een nieuw tijdperk. We gebruiken onze mobiele telefoon allang niet alleen meer om te bellen of een SMS te sturen, we zoeken informatie op, bekijken hoe laat de bus of de trein vertrekt en checken of het straks niet gaat regenen. Hebben we even een moment voor ons zelf? Dan bladeren we door het nieuws, checken we de sociale media of spelen we een spelletje. Mobiel adverteren biedt u de kans om tijdens al deze activiteiten zichtbaar te worden, uiteraard met het oog op nieuwe leads en een optimale conversie.

 

Mobiel internet groeit

Mobiel internet groeit enorm, dankzij het grote aantal smartphones dat er de laatste jaren verkocht wordt. Het aantal smartphones is inmiddels al veel groter dan het aantal reguliere mobiele telefoons en het wordt bovendien steeds lastiger om een mobiel abonnement zonder mobiel internet af te sluiten. Dit betekent dat we tegenwoordig bijna allemaal de mogelijkheid hebben gebruik te maken van het internet, waar en wanneer we ook zijn. Dit biedt u via het mobiel adverteren de mogelijkheid om waar en wanneer dan ook zichtbaar te zijn, voor de doelgroep die u vaststelt.

 

Kosten en rendement

De kosten van mobiel adverteren liggen relatief laag, aangezien de kosten per klik (eCPC) doorgaans een stuk lager liggen dan bij reguliere advertenties, bedoeld voor bijvoorbeeld computerschermen. Aan de andere kant ligt de doorklikratio (CTR) juist een stuk hoger. Dit laatste heeft vooral te maken met het feit dat een gebruiker actief met het scherm bezig is en wat dat betreft niet om de advertentie heen kan. Dankzij het mobiel adverteren heeft u de mogelijkheid om uw doelgroep aan te spreken wanneer zij het meest actief is, zodat u kunt rekenen op een maximale conversie.

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van mobiel adverteren? Neem dan vrijblijvend contact op met Mobleap. U kunt ons contacteren op het nummer 020 20 44 504 of middels ons contactformulier.

Mobleap voordelen

 • Uitgebreide Targeting
 • 230+ Landen
 • Rich Media Ads
 • Toonaangevende
  Technologie
 • Persoonlijke
  accountmanager
 • Makkelijke installatie kits
  voor developers

Copyright Mobleap Mobile Advertising 2023