Onze missie: 100% ROI op uw mobile advertising budget!

Mobiele website of app ontwikkelen?

Met de ontwikkelingen rondom mobiel internet komen er veel vragen naar boven die soms onbeantwoord blijven. Als bedrijven in willen spelen op hun doelgroep moeten ze dan een mobiele website genereren of is een app beter? Om deze vraag voor uzelf te kunnen beantwoorden wordt hieronder een aantal voor- en nadelen voor u op een rij gezet.

Mobiele App of  mobiele website?

Een app is handig als u als bedrijf veel interactie met uw klanten wilt, het nodig is dat klanten toegang tot andere applicaties kunnen hebben zoals een kalender of mensen gebruik maken van een camera of gps terwijl ze uw app bezoeken etc. Wanneer u doelstelling en concept deze eisen stellen, is een app wellicht de juiste keuze.

Wanneer is een mobiele website dan de juiste keuze? Een mobiele website is handig wanneer u regelmatig updates wilt hebben, een korte ontwikkeltijd wilt, er minder behoefte aan interactie is maar de focus meer ligt bij het presenteren van data. Deze eisen lenen zich beter voor een mobiele website. Daarnaast is een mobiele website gemakkelijker te bereiken, de toetredingsdrempel ligt lager. Er is namelijk geen sprake van een download.

In elk geval mobiel bereikbaar.

De keuze voor een mobiele website of app is niet alleen afhankelijk van wat u wilt voor u klanten, maar ook wat uw doelstelling en doelgroep is. Maar zaak blijft dat mobiel internet de toekomst heeft. Inspelen op deze ontwikkeling zou een slimme zet zijn.

Mobleap helpt u

Mobleap helpt u graag met het genereren van een mobiele website of advertentie.

Wij bieden u het grootste mobiele advertentie netwerk van Nederland.

Weet u nog niet helemaal wat het juiste voor u is? Mobleap helpt u graag. Samen kijken we naar uw doelgroep en doelstellingen, aan de hand hiervan kunnen we beslissen wat het meest geschikt is voor uw bedrijf.

 

Met mobleap bent u op weg naar meer conversie en naamsbekendheid!

Neem vrijblijvend contact met ons of bel naar: 020- 2044504

Mobleap voordelen

 • Uitgebreide Targeting
 • 230+ Landen
 • Rich Media Ads
 • Toonaangevende
  Technologie
 • Persoonlijke
  accountmanager
 • Makkelijke installatie kits
  voor developers

Copyright Mobleap Mobile Advertising 2023